ESSENS LACTOFERRIN UNGUENTUM

NOVINKA NA SVĚTOVÉM TRHU – ESSENS LACTOFERRIN UNGUENTUM

ESSENS LACTOFERRIN UNGUENTUM, antibakteriální, antivirální,

přinášíme vám druhý výrobek z exkluzivní produktové řady ESSENS Lactoferrin, dlouho očekávanou a zcela jedinečnou intenzivní mast ESSENS LACTOFERRIN UNGUENTUM.

TENTO ZCELA MIMOŘÁDNÝ PRODUKT NENAJDETE U ŽÁDNÉ KONKURENČNÍ SPOLEČNOSTI NA TRHU!


Stejně jako ESSENS Lactoferrin tablets pochází i ESSENS Lactoferrin Unguentum z „dílny“ pana PharmDr. Milana Krajíčka, mezinárodně uznávaného experta a farmaceuta zabývajícího se vývojem, výzkumem a výrobou přírodních výživových doplňků.

CO JE LACTOFERRIN?
Lactoferrin je protein, který se přirozeně vyskytuje v lidském těle, je zastoupen v exokrinních sekretech a především v krevní plazmě, bílých krvinkách a v malém množství je obsažen ve VŠECH tělních tekutinách. Je součástí VROZENÉ imunity.

LACTOFERRIN JE LIDSKÉMU TĚLU VLASTNÍ, TZN., ŽE JEJ UMÍ ROZPOZNAT A AKCEPTOVAT BEZ REAKCÍ.
NAVÍC NA NĚJ DOPOSUD NEVZNIKLA REZISTENCE (JAKO NAPŘ. NA ANTIBIOTIKA I JINÁ LÉČIVA), DÍKY ČEMUŽ JE NEUSTÁLE ÚČINNÝ PRO KAŽDÉHO Z NÁS BEZ ROZDÍLU POHLAVÍ I VĚKU.

ESSENS LACTOFERRIN UNGUENTUM OBSAHUJE STEJNĚ KVALITNÍ LACTOFERRIN JAKO JE V ESSENS LACTOFERRIN TABLETS A KTERÝ SE VYZNAČUJE TĚMI NEJLEPŠÍMI MOŽNÝMI HODNOTAMI

- Lactoferrin je získaný z bovinního mléka, protože je nejvíce podobné tomu lidskému a při srovnávacích testech má STEJNOU účinnost.
- Námi používaný Lactoferrin je nativní (nezničený teplem, enzymy ani chemikáliemi), protože klademe důraz na to, aby byl zpracován špičkovou technologií Z ČERSTVÉHO odstředěného mléka a nikoliv z výroby syrovátky, jako je tomu u konkurence.
- Náš Lactoferrin prochází přísnou kontrolou saturace (nasycení) železem, a to z důvodu optimální regulace a udržování stálé hladiny těchto stopových prvků v těle.
- Molekula našeho Lactoferrinu je stabilnější proti kyselinám a enzymům, takže je STÁLE AKTIVNÍ A ÚČINNÁ.

ESSENS LACTOFERRIN UNGUENTUM je obohacený o panenský olivový olej, což zajišťuje vysokou hydrataci, výbornou roztíratelnost a dokonalou penetraci masti.
ESSENS LACTOFERRIN UNGUENTUM neobsahuje vodu a proto se velice pomalu rozpouští. V případě potřeby je možné rozpuštění urychlit tím, že postižené místo opláchneme pod tekoucí pitnou vodou (vyjma oka a nosu).

ESSENS LACTOFERRIN UNGUENTUM má díky svému unikátnímu složení tyto vlastnosti:
- antimikrobiální (působí proti mikroorganismům)
- antibakteriální (působí proti bakteriím)
- antivirální (působí proti virům)
- má protizánětlivý účinek

KDY APLIKOVAT ESSENS LACTOFERRIN UNGUENTUM?
- při poranění kůže
- při oparech, aftech a popraskaných koutcích úst
- pro zklidnění zarudnuté pokožky v okolí nosu při nachlazení

Aplikace: několikrát denně na postižené místo
Obsah balení: mast 10 mg

Doporučená prodejní cena: 715 Kč   

essens auto...i ty ho můžeš mít....