ESSENS Home Perfume luxusní interiér vůně

Vážení členové Klubu ESSENS,

je nám potěšením představit vám ještě před Vánocemi novou produktovou řadu ESSENS Home Perfume.

Tato řada v sobě skrývá jedinečné parfémy pro váš interiér ve formě elegantních aroma difuzérů. Díky jemným éterickým olejům a ratanových tyčinkám, kterými aroma vzlíná do okolí, dochází k navození příjemné, dlouhotrvající a konstantní vůně.
Aroma difuzéry od ESSENS vydrží vonět po dobu až 8 týdnů a díky svému obsahu 150 ml jsou schopné provonět místnosti o rozloze až 20 m2. Intenzita vůně je závislá na množství vonné esence a počtu ratanových tyčinek, které je vhodné pro optimální intenzitu vůně každý týden otočit.

ESSENS Home Perfume nabízíme ve 4 vůních a zakoupit je můžete v kompletním setu, který obsahuje skleněný difuzér naplněný éterickým olejem 150 ml, náplň do difuzéru 150 ml a ratanové tyčinky. V jednom setu tak najdete 300 ml vůně!

interiérové vůně, interiérové parfémy,přírodní éterické oleje,Essens HOME PERFUME

Vybírejte z jedinečných vůní:

interiérové vůně, interiérové parfémy,přírodní éterické oleje,Essens HOME PERFUMEWATERFALL
Nadčasová vůně luxusu, která v sobě ukrývá aroma vzácného dřevitého pižma, směs túje, borovice, cedru, pačule, vetivéru s jemnými doteky zeleného jablka.

 

 


interiérové vůně, interiérové parfémy,přírodní éterické oleje,Essens HOME PERFUMEWHITE FLOWERS
Jedinečná vůně s nádechem léta, tvořena opulentní sytou květinovou vůní jasmínu, ušlechtilou růží s jemným nádechem citrusů a zelených tónů.
 

 

 

interiérové vůně, interiérové parfémy,přírodní éterické oleje,Essens HOME PERFUMEWOODEN DREAM
Pohodová, čistá a po relaxaci volající vůně s prvky pačule, pelargónie, eukalyptu v jedinečné kombinaci s citronem a nádechem ylang ylang.

 

 


interiérové vůně, interiérové parfémy,přírodní éterické oleje,Essens HOME PERFUMECANDY FRUIT
Osvěžující a sladká ovocná vůně nesoucí v sobě jedinečné aroma pomerančů, jablek, broskví a černého rybízu v doprovodu jasmínu, šeříku a s lehkými zelenými tóny.

 

 


ESSENS Home Perfume - set
Doporučená prodejní cena: 1050 Kč

ESSENS Home Perfume - náplň do difuzéru
Doporučená prodejní cena: 460 Kč
O skladové dostupnosti náplně do difuzéru vás budeme informovat.

Informace o aroma difuzérech najdete také v Katalogu ESSENS Home Perfume, který si můžete stáhnout v sekci "podpora", o její tištěné verzi vás budeme brzy informovat.

Tyto skvělé interiérové parfémy může nakupovat přímo od firmy ESSENS za členskou cenu,  interiérové vůně, interiérové parfémy,přírodní éterické oleje,Essens HOME PERFUME

Přejeme všem poklidný předvánoční čas a pohodové voňavé nakupování.

Váš tým ESSENS Czech

 

essens auto...i ty ho můžeš mít....